Om Contigo

Du er fritaget for at blande dig

Nej, vi er ikke et trykkeri. Vores mission er lige til: Vi giver dig mulighed for at koncentrere dig om din virksomhed, og slippe for at bruge tid på at producere tryksager. For vi tilbyder et effektivt trykteknisk set-up og workflow via vores udvalgte trykkerier, som løser opgaverne optimalt: Just-in-time, i aftalt kvalitet og ikke mindst til en skarp pris.

>
Scroll

Kvalitet

Men vi er nok ikke verdens billigste, for på papiret er der altid én eller flere, der kan trykke prisen helt i bund. Men så skal du heller ikke regne med, at kvaliteten er i top. Og vi kalkulerer aldrig med laveste fællesnævner i vores tilbud til dig.

Værdier

Troubleshooting betyder ganske enkelt, at vi ta’r bøvlet

Lækker en lakmaskine i Tyskland, midt under kørslen af netop din tryksag, kan det aldrig blive dit problem. Vi finder en løsning, og det er ikke sandsynligt, at du bliver orienteret om sagen, når bare vi overholder deadline. Contigo har samarbejdet med mange af vores kunder gennem mange år, og det er vel også en slags anbefaling i et ellers stærkt konkurrencepræget marked. Nøgleordene er engagement, vedholdenhed og opfølgning. Er der indgået en bindende aftale, så giver vi ikke køb på noget undervejs.

Værdier

“Nøgleordene er engagement, vedholdenhed og opfølgning”

Historie

Contigo er beviset på, at Gutenberg er langtidsholdbar

Contigo startede i begyndelsen af 90’erne, samtidig med at internettet gjorde sit indtog, og snakken gik om det papirløse samfund og tryksagernes endeligt. Timingen var måske ikke den allerbedste. Men vi troede fuldt og fast på fremtiden med en kombination af on- og offline kommunikation, og at ét enkelt trykkeri ikke kan levere optimalt på alle hylder. Der skal flere professionelle leverandører til for at imødekomme forskellige kunders individuelle ønsker, krav og behov til unikke løsninger.

Den grundlæggende forretningsidé har gennem årene bevist sin styrke, og i dag samarbejder vi - på vegne af store danske og internationale kunder - med de største og bedste trykkerier i Europa, som hver for sig repræsenterer state-of-the-art teknologi og samlet set honorerer de højeste krav til kvalitet, pris, miljø og levering.

Vi er Contigo

>Mød hele holdet

Hvad kan vi hjælpe med?